aboutus

Yuyao Hongwei Stamping Factory

Yuyao Hongwei Stamping Factory Yuyao Hongwei Stamping Factory
1 2
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Wereldwijd
Aantal werknemers: 300~500
Opgericht Jaar: 1987
Export pct: 30% - 40%
Ongeveer ons
Inleiding

Het stempelen van Yuyaohongwei fabriek locat in Yuyao, Zhejiang, die van 1987's establieshed. Onze hoofdproductenlijn is de roestvrije zeef van de teelgootsteen, de maattoebehoren van de metaaldruk, badkuiptoebehoren, en andere metaal het stempelen producten. Wij hebben bekwame vormarbeiders die het werk voor meer dan 15-20years is geweest, kan het originele kwaliteit voor klanten controleren, en alvorens te verschepen, zal er 3-4 ronde kwaliteitstest zijn om minder producten met gebreken ervoor te zorgen.

Onze producten heeft aan zo vele landen, zoals Spanje, Rusland, Japan, het medio oosten ...... verscheept De klanten verdienen meer markt wegens onze betere kwaliteit en compectitive prijs. 

 

Geschiedenis

Het Stempelen van Yuyaohongwei de fabriek bij 1987 ' als vormen wordt gevestigd maakt fabriek, in 1990 ' wij beginnen om pressurerdelen te veroorzaken, tot 1999 ' voeg productenlline als gootsteenzeef toe, afvoerkanaaldelen dat.

Dienst

1. Wij kunnen vrije steekproeven voor u leveren, betaalt u ons enkel de vrachtkosten, kunt u uitdrukkelijk als DHL etc. kiezen, EMS, TNT.

2. De producten moeten vier keer vóór verzending aan reductiemiddel het gebrekkige tarief worden gecontroleerd, kan ons defetive tarief aan 0,01% tot 0,001% bereiken wanneer het verschepen.

3. Wij kunnen maken vormen maken van steekproeven of slechts de tekeningen afhangen.

 

Ons Team

Wij hebben onze eigen geavanceerd technische vormmaker die worke 15 jaar hebben, ook heeft het grootste deel van onze stempelende arbeider minstens 5 jaar het werkexperence.we heeft enthousiasmeverkoper en strikt QC die ook zo hard in onze fabriek werken.

Contactgegevens